Finn Groenestein

audio engineer | producer | geluidstechnicus | muzikant

Boterstraat 7, 6701 CV  Wageningen
finngroenestein@gmail.com | www.goosemusicproductions.nl

Audio engineer, producer en geluidstechnicus. Daarnaast muzikant: zanger, bassist, drummer en pianist. Ik verdien mijn inkomen met muziek en door de Corona-lockdown is mijn werk in een klap stilgevallen.
In april 2017 ben ik afgestudeerd als Bachelor of Music aan het conservatorium in Enschede, met als hoofdvak Zang en minor Music Production. Mijn muziek carrière begon echter al eerder. Vanaf mei 2014 ben ik medehuurder van een oud koetshuis aan de Dijkstraat in Wageningen waarin ik mijn opname studio heb gevestigd. Hier ben ik mij verder gaan specialiseren in het opnemen van muziek. Inmiddels heb ik tientallen demo’s, ep’s en
albums geproduceerd van bands, koren, lokale muzikanten, songwriters en heb ik voice-overs opgenomen. Niet alleen mijn gedegen kennis van muziek en opnametechniek, maar juist ook mijn muzikaliteit, brede muzikale belangstelling en ervaring als afgestudeerd zanger zijn hierin van grote waarde gebleken. De fijne huiskamersfeer in mijn studio en mijn rustige aanwezigheid maken, dat mensen zich snel op hun gemak voelen en graag met mij samenwerken.
Eind 2016 ben ik gevraagd door Casper Bijl (café Loburg) om bandcoach en medeorganisator te worden van het Woetstok Festival. Dit vrijwilligerswerk doe ik tot op heden met erg veel plezier.
Mede door dit contact ben ik sinds februari 2019 de vaste geluidsman in Café Loburg en incidenteel in andere cafés in Wageningen. Door de lockdown, het sluiten van alle cafés en zaaltjes en de oproep om zo veel mogelijk thuis te blijven, zat ik sinds 15 maart zonder werk en is Woetstok 2020 afgelast. Gelukkig kan ik door de verruiming van de regels en het heropenen van de horeca mijn werkzaamheden voorzichtig aan weer opstarten. Ik hoop dat deze versoepeling doorzet en ik u binnenkort tijdens een van mijn werkzaamheden mag begroeten, in mijn studio, in Loburg of een van onze andere heerlijke cafés in Wageningen.