Henriëtte de Graaf

Inspirator | Creatief denker | Storyteller | Dagvoorzitter

Rondeel 21
6701 HA Wageningen
hdegraaf@ziltversterkt.nl | www.ziltversterkt.nl/

ZILT, waar zoet en zout ontmoet. Processen die in beweging zijn, meanderen precies zoals in het leven en organisaties, dat zijn beelden die mij tot de verbeelding spreken.

En juist in deze bijzondere tijd van leven waarin veel stil lijkt te vallen of vertraagt ben ik op zoek gegaan naar hernieuwde inspiratiebronnen. Daar waar ik in mijn werk mede creatief denken, storytelling en theaterwerkvormen inzet om beweging te creëren in organisaties is verfrist kijken naar wat mij met ZILT drijft het onderzoeken waard. En daarbij kijk ik altijd graag naar mogelijkheden naast inspiratie in samenwerking met de ander.

 

Fijn dat het werken ‘op de vloer’ weer op gang komt. Vier sprekers begeleiden met theaterwerkvormen in het werken aan performance voor TEDxWageningen-University oktober 2020, geeft goede energie. tedxwur.com/tedx-speaker-coach
In het weekend Talentontwikkeling zet ik als workshopbegeleider diverse kunstdisciplines in die verrassen, energie geven in een nieuw proces van ontdekken. www.kloosterhuissen.nl/p/1442
Naast improvisatie en fantasietraining wordt er in de workshop Storytelling | Presenteren door de deelnemers met eigen verhalen en bestaande verhalen gewerkt. www.cursuswageningen.nl/workshop-storytelling-en-presenteren/

Ook in programma’s teambuilding kunnen verhalen van een ieder het uitgangspunt zijn om tot één gemeenschappelijk beeld te komen, toekomstgericht vertrekkend vanuit ieders eigen perspectief of ervaring.

Met ZILT sta ik voor het laten stromen van energie en creativiteit, herkenning en erkenning. De wind die vrij spel heeft, tegenwind ervaren of juist wind in de zeilen. Voor anker kunnen liggen. Rijke beeldtaal die zich vertaalt in processen in en tussen mensen, organisaties.
Waar het schuurt ga ik graag op zoek naar creatieve kansen. ZILT golft van zoet naar zout en andersom, nemen je mee op reis. Nieuwsgierig, neem gerust een kijkje op mijn website www.ziltversterkt.nl/ Welkom!

www.facebook.com/profile.php?id=100006268215914   www.linkedin.com/in/henri%C3%ABtte-de-graaf-53154452/