Marcel Reulen

kunstenaar | ontwerper

Dijkstraat 6-III, 6701 CJ Wageningen
info@perishablerush.com | www.perishablerush.com/

Mijn collage kunst kenmerkt zich door zijn gelaagdheid in materiaal en in beeld. Ik reageer vaak op menselijk gedrag en deze Corona tijd heeft veel lagen blootgelegd. Maskers vallen af.

Ik struin stad en land af op zoek naar materiaal voor mijn urban collage kunst. Ik ben gefascineerd door de kleuren en structuren van vervallen posters,

afgedankt hout, weggegooide snoeppapiertjes, fastfood verpakkingen en dergelijke. Ik zie schoonheid in verval en schoonheid in wat anderen als afval zien.

Er is al zoveel materiaal om ons heen. Waarom nieuwe materialen gebruiken als er al zoveel bestaand materiaal is. De drang naar alsmaar nieuw en meer motiveert mij om te kijken naar wat ik om mij heen kan

gebruiken om mijn kunst mee te maken Het dwingt mij op een andere manier naar de stad en de straat te kijken. Met nieuwe ogen zie ik nieuwe mogelijkheden en perspectieven. Ik deel mijn fascinatie en observaties met mijn kunst en daag ik de kijker uit op een andere manier naar de stad te kijken. Een wereld vol mogelijkheden en perspectief.

www.instagram.com/perishablerush/ www.facebook.com/perishablerushart/