Robbert Kamphuis

kunstenaar | ontwerper | dwarsdenker | organisator

Spijk 5, 6701 DT Wageningen
info@robbertkamphuis.nl | www.robbertkamphuis.nl

Eigenlijk vond ik de situatie met de corona-maatregelen best prettig. Ik kan nooit goed maat houden en wil meer doen dan handig is. Nu daalde van overheids-wege een weldadige rust op mijn agenda. Dat was fijn. Ook geloof ik niet in de houdbaarheid van onze ‘geciviliseerde’ samenleving en zie deze crisis als een voorproefje wat ons te wachten staat. Gek genoeg voelt dat als een soort geruststelling. Ondanks de narigheid die ermee gepaard zal gaan. Inmiddels heb ik mijn agenda weer gevuld met allerlei plannen en projecten. Waaronder het organiseren van deze expositie ‘Wageningse Makers’ op de ramen van het stadhuis in Wageningen. Of het organiseren van concerten met Jazz in Wageningen, het op poten zetten van De Wageningse School, een volgende gedenkwaardige editie van De Tafel van W, exposities in Impulse , vrolijke theatrale avonden met het Ministerie van In Onbruik Geraakte Zaken, enzovoort.
In mijn atelier werk ik ondertussen aan nieuwe schilderijen van in onbruik geraakte apparaten. En aan een serie haring-schilderijen om volgend
jaar een alternatieve haring-party mee te organiseren. Daarnaast werk ik aan een flinke sculptuur ‘Oersoep’ die eruit ziet als een grote wolk kikkerdril. Die wordt echt prachtig.
Aan social media doe ik nauwelijks en mijn website werk ik niet al te vaak bij, maar toch is er altijd wel wat te zien op www.robbertkamphuis.nl. En ik hoop natuurlijk dat je geniet van deze expositie op de buitenkant van het Wageningse stadhuis.

www.facebook.com/robbertkamphuis