Tim Horsting

goochelaar, mentalist

Van Uvenweg 26-II
6707 BB Wageningen
info@timhorsting.nl | www.timhorsting.nl

“Magic is the art to amaze!”
De maanden waarin ik niet heb kunnen werken heb ik mij volledig gestort op het verbeteren van mijn bestaande acts. Het gaf mij de tijd om over de kleinste details na te denken. Van verbeteringen aan mijn kostuum tot het schrijven van scripts voor acts en het verbeteren van de props. Alles moest perfect zijn om in de toekomst nog beter te zijn in mijn vak, gelukkig heb ik niet lang hoeven wachten. Toen de maatregelen versoepeld werden kwamen langzaam aan de opdrachten weer binnen. En ik verwacht vanaf oktober weer net zo druk te zijn als voor de lockdown.

Toch geven de huidige maatregelen ook uitdagingen. De anderhalve meter afstand maakt het bijvoorbeeld nog moeilijker om een horloge van een toeschouwer te stelen. Ook merk ik dat mensen altijd behoefte blijven houden aan “live-entertainment”. Op youtube staan miljoenen goochelaars hun kunsten te vertonen en toch kan er niks op tegen het “live” meemaken van een illusie. De verwondering in de ogen van de toeschouwers. Daar blijf ik mij voor inzetten. Tot slot hebben mijn verloofde Winny en ik ons de afgelopen maanden voorbereid op de grootste uitdaging tot nu toe: De geboorte van onze dochter Elsa.

 

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar uit Wageningen. Hij was te zien op TV met Uri Geller, overleefde diverse gevaarlijke recordpogingen en trad op bij festivals en evenementen door heel Europa. Speelde meer dan 100 voorstellingen voor de Efteling en meer dan 70 shows in Dubai. Momenteel is hij “magician in residence” bij het luxueuze restaurant Zalmhuis in Rotterdam.

www.instagram.com/timhorsting www.facebook.com/tim.horsting


Promovideo Tim Horsting uit 2018, gefilmd in Dubai