Tom Erics

dirigent | muziekdocent | muzikant (pianist, gitarist, zanger)

Leeuweriksweide 146
6708 LM  Wageningen
info@tomerics.nl | www.tomerics.nl

Hallo Wageningen! Ik ben Tom. Ik werk als koordirigent, muziekdocent en muzikant (pianist, gitarist en zanger). In 2012 heb ik mijn conservatorium studie afgerond. Sinds ik 5 jaar geleden in Wageningen ben komen wonen, heb ik als droom om dichtbij huis te werken en Wageningen te verblijden met een berg muziek! Twee jaar lang trad ik iedere donderdag op in de DoctorPub. Ook heb ik 3 jaar met Woetstok meegedaan met als hoogtepunt als afsluitact met DoeMaar. Met de FunkMachine gingen de voetjes 4 keer per jaar van de vloer in Loburg en ook intieme optredens doe ik met veel plezier, bijvoorbeeld bij verjaardagen en bedrijfsfeesten. En toen was ineens mijn hele leven anders. Eerst vond ik de lockdown heerlijk, de rust op straat, klusjes doen waar ik lang niet aan toe was gekomen. Mijn huis en muziekstudio hebben er lang niet zo schoon uitgezien, en ik heb nog nooit zoveel oogst gehad uit mijn moestuin!
Al snel voelde ik dat mijn werk in de muziek mij ontzettend veel vervulling geeft, en dat was er nu ineens niet. Het gebrek aan toekomstperspectief was de grootste uitdaging.
Door het ongenoegen begon ik uiteindelijk te zoeken naar vormen die wél mogelijk waren, en heb ik met meerdere vocalisten in duo’s gerepeteerd. Hier zijn prachtige samenwerkingen uit ontstaan en ik kan
niet wachten om dat met publiek te delen! De afgelopen maanden heb ik af en toe als verrassings-act opgetreden! Aan de deur of in een tuin zong ik 4 nummers voor de gelukkige!
Ook heb ik bedacht om duo-zanglessen aan te bieden, omdat er minder ruimte is bij koren vanwege de 1.5 meter afstand. Ik kan niet wachten om weer in en voor Wageningen te kunnen optreden, en jullie aan te steken met een heel gezond virus: het muziek-virus.

www.instagram.com/tom.erics/ www.facebook.com/tomerics.nl www.linkedin.com/in/tom-erics-9b49b447/?originalSubdomain=nl

Bonse Aba

VEYA presents Bonse Aba with vocalgroup Echo & Yambé during our performance at the Junushof with our show: In your twenties in 2020

Geplaatst door Vocal Association VEYA op Zaterdag 15 februari 2020

Meerstemmigheid is altijd een grote passie van mij geweest. 3 jaar terug begon ik de opleidingen DirigentLichtVocaal en VocalLeadership op het conservatorium. Inmiddels geef ik daar nu zelf parttime les, en dirigeer ik 3 koren waarvan 2 zelf opgezette koren in Wageningen! Hier zie je deze koren in Junushoff een maand voor de lockdown!